Wysłany: Nie Lip 27, 2014 08:08 [R400Si] Kolor felg
Chcialbym zapytac sie was o porade.. Otoz chcialbym zmienic kolor alufelg w moim roverku.. Autko jest srebrne.. ( Srebrna perla MNX ) Kolega poradzil mi czerwony, z racji tego, ze chce go lekko stuningowac.. Co doradzicie ?
Tak wygląda obecnie moje autko.. Jednakże chce w nim zmienić kolor felg jak już pisałem na początku i resztę rzeczy które są w zdjęciach ; ))
Autko nie jest nowe to wiadomo, ma gdzieś tam drobne lakierówki, ale to pryszcz
Chciałem zrobić ogólnie Roverka w taki sposób, że :
Dodatkowo zmienić tez kolor zegarów na palecie rozdzielczej : )
Chciałbym zapytać się was właśnie o kolor, te strzałki to części które chce polakierować, ale nie wiem właśnie na jaki by fajnie zgrywały się z felgami... Kolega i dziewczyna mówią walnij na czerwono i coś wspominała o graficie...
Chce dokupić spojler, ale też nie wiem w jakim kolorze..
Lusterka, klamki i listwy w drzwiach i na zderzaku daj w kolor nadwozia. oprocz progow oczywiscie. a w inny kolor tylko felgi. ale karmin, karmazyn, amarant (czyt.czerwien) to tez zly pomysl moim zdaniem, chyba ze chcesz wyrywac gimnazjalistki na niby fure z szybkich i wscieklych.
Kolega i dziewczyna mówią walnij na czerwono i coś wspominała o graficie...
Może coś razem kombinują i chcą mieć pretekst? albo pochodzą z małej miejscowości gdzie czci się takie cuda techniki
a tak na serio, to tu, gdzie strzałki ( ), dałbym w kolor nadwozia + grafit fele + ciemne szyby + ciemne wkłady lamp i starczy. Żadnych spojlerów, dokładek i innych zbędnych plastików
Kolega i dziewczyna mówią walnij na czerwono i coś wspominała o graficie...
Może coś razem kombinują i chcą mieć pretekst? albo pochodzą z małej miejscowości gdzie czci się takie cuda techniki
a tak na serio, to tu, gdzie strzałki ( ), dałbym w kolor nadwozia + grafit fele + ciemne szyby + ciemne wkłady lamp i starczy. Żadnych spojlerów, dokładek i innych zbędnych plastików
Haha, moja dziewczyna i kumpel pochodza z duzej miejscowosci nie z wiochy xD. Ogolnie to mi sie bardzo podoba tuning wizualny, nie mechaniczny i przez to pytam sie o wasze zdanie
Mocniak, ogolnie to Twoj samochod i jak ma Ci sie podobac ten czerwony (albo chcesz sie podlizac dziewczynie ze miala swietny pomysl) to rob sobie po swojemu i tak jak Ty uwazasz. tyle ze nie trafilas tym pomyslem raczej w gusta wiekszosci i po takim zabiegu mozna by wypatrywac Twego pomyslu w watku "Wies tuning".
tak czy inaczej lepiej zrobic badziewie ale czuc sie w nim fajnie i zeby Tobie sie podobalo, niz zrobic cos zupelnie nie z twojej bajki ale tylko dlatego ze cale forum Ci tak podpowiadalo.
wspomniales o narzeczenstwie, tylko nie jedz takim oczojeb....... do slubu
Mocniak, ogolnie to Twoj samochod i jak ma Ci sie podobac ten czerwony (albo chcesz sie podlizac dziewczynie ze miala swietny pomysl) to rob sobie po swojemu i tak jak Ty uwazasz. tyle ze nie trafilas tym pomyslem raczej w gusta wiekszosci i po takim zabiegu mozna by wypatrywac Twego pomyslu w watku "Wies tuning".
tak czy inaczej lepiej zrobic badziewie ale czuc sie w nim fajnie i zeby Tobie sie podobalo, niz zrobic cos zupelnie nie z twojej bajki ale tylko dlatego ze cale forum Ci tak podpowiadalo.
wspomniales o narzeczenstwie, tylko nie jedz takim oczojeb....... do slubu
/
Tutaj popieram Cie w 100%, jednak podoba mi sie pomysl z grafitem i przrmalowaniem reszty na kolor nadwozia Czerwony to taki wiecie xD.
Powiedzcie mi gdzie moge kupic jakis lekko podtuningowany zderzak i do przodu i do tylu..? Ogolnie nie bede ukrywal jestem ciemny w te klocki
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 01 Mar 2012 Posty: 114 Skąd: Ząbki
Wysłany: Pon Lip 28, 2014 10:33
bizon napisał/a:
karmin, karmazyn, amarant (czyt.czerwien) to tez zly pomysl moim zdaniem, chyba ze chcesz wyrywac gimnazjalistki na niby fure z szybkich i wscieklych
Mocniak napisał/a:
Chciałbym zapytać się was właśnie o kolor, te strzałki to części które chce polakierować, ale nie wiem właśnie na jaki by fajnie zgrywały się z felgami... Kolega i dziewczyna mówią walnij na czerwono i coś wspominała o graficie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum