Mógłby mi ktoś doradzić co należy sprawdzić przy kupnie w tym modelu?
Czy one są naprawdę takie głośne w środku ?
Ta uszczelka pod głowicą troche mnie nie pokoi, mam wrażenie skoro tyle wymienił i sprzedaje to czy auto nie zaczyna się sypać? Miałem już gruchota który miał być taki dobry tyle części było wymienione, a był workiem bez dna.
Jak wam się prowadzi to auto? Co was w nim denerwuje?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 23, 2014 08:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak dla mnie to tuningowe światła, oraz brak oznaczeń na tylnej klapie może wskazywać na powypadkową przeszłość samochodu... na pewno do sprawdzenia.
Poza tym deska w plaku pływa, co jest dla mnie straszne...
Do tego pokrowce, trzeba zobaczyć jak wygląda tapicerka pod nimi...
Poza tym, to nie widzę jakiś wielkich napraw... raczej standard + uszczelka.
Do tego komplet opon zimowych...
Jak masz blisko, to zawsze naocznie więcej się dowiesz
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Powiem Ci szczerze, że jeżeli nie jest Ci koniecznie potrzebna benzyna to zainteresuj się dieslem. Do niedawna jeździłem 2.0 ITD , poza wymianą rozrządu i typowych rzeczy eksploatacyjnych nic nie trzeba było z nim robić. I to też był mój pierwszy raz z roverem, jak widać udany, bo teraz jestem szczęśliwym posiadaczem MG. Za to znam dwóch gości, którzy jeżdżą właśnie 1.4 i 1.6 i ciągle coś. Wiadomo, że auto to jest sztuka i trzeb mieć trochę szczęścia. A odnośnie tego to te "tuningowane" światła w ogóle mu nie pasują. Do tego przednie lampy też wydają się nieoryginalne. Na plus to, że lakier wydaje się zadbany. Szkoda, że nie szukałeś auta tak dwa tygodnie wcześniej, bo moja 25 szła na sprzedaż i z bólem serca musiałem sprzedać ją komuś obcemu, ostatecznie poszła za 5,7k.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum