Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam
Chciałem zasięgnąć małej porady. Otóż niedawno kupiłem zonie Roverka 400. Od 3 tygodni stoi w warsztacie gdyż żona zażyczyła sobie zmiany koloru tapicerki w niektórych miejscach. Jakieś wykończenia na kolor czerwony. Machnąłem ręką. Niech ma. Reszta roboty to standardowo przy używanym samochodzie. Dzisiaj dostałem telefon, że lewy stabilizator, gumowa tulejka tylnego zawieszenia jest rozbita i w tym miejscu jest luz. Kazałem to od razu wymienić. Tak dla swoich informacji sprawdziłem dostępność tych części i powiem szczerzę, że jest z tym problem. Tak po prawdzie to nie wiem, czego w razie, czego szukać jakby w warsztacie tego nie mieli. Od Hondy pasuje czy nie? Możecie podsunąć jakiś link z tą częścią? A i jeszcze jedno. Tylne zawieszenie w Roverku jest coś podobne do Hondy?
Z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 24, 2014 18:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tylne zawieszenie w R400 to 100% honda civic/ 90%concerto; pewnie chodzi o tuleje zwane cukierami
te mogę z czystym sumieniem polecić:
http://allegro.pl/tuleja-...4413000474.html
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum