Wysłany: Pią Sie 01, 2014 17:49 [ R 414 ] Rover 400, zderzaki.
Słuchajcie, od jakiego innego modelu niż ROVER pasują zderzaki (przedni i tylni) oraz progi. Chciałbym zmienić przód, bok i tył na bardziej "wizualne " ; )
Patrzałem na Dokładki, ale niestety nic dla Roverów nie ma.. Chyba, że po prostu źle patrze.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 01, 2014 17:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Polecam pomalować dokładki zderzaków i wszystkie listwy pod kolor nadwozia i już będzie R inaczej wyglądał co do dokładki zderzaków to Civic 6 generacji tylko ten co bazuje na Roverku może coś z niego by pod pasowało ale na 100% nie wiem bo nie próbowałem.
Mocniak, jakim cudem miało by pasować coś od R200 do R400? koledzy Ci już napisali jak już to jakieś dokładki od Civica i to też trzeba rzeźbić - tyle w temacie
no chyba, że będziesz sprowadzał body kit z UK jeśli masz budżet na to
swoją droga R400 nie nadaję się do takiego tuningu wizualnego
Miałem się już nie wypowiadać w tym temacie jak zobaczyłem o co jego autor pyta,nie z R 200 nie będzie pasowało, ale tak zacząłem się zastanawiać jak wygląda sprawa z dokładkami z Mg Zs ? w Zr są one przykręcane do zderzaka a jak w Zs ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum