Wysłany: Pon Lis 10, 2014 22:05 [all] Gdzie w Piasecznie sklep z wężami, uszczelkami itp
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
W każdym mieście jest jakiś ogarnięty sklepik z różnymi bajerami potrzebuję węża chłodniczego na ok 31mm średnicy ale nietypowo wygięty.
Gdzie w Piasecznie jest jakiś sklep w którym można dostać różne węże od ręki, najlepiej jakiś sklep z częściami do lublina, zuka itp
[ Dodano: Pon Lis 10, 2014 22:05 ]
nie ukrywam, że jest to pilna sprawa bo mam auto unieruchomione
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 22:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maniaq dzisiaj podzwonię i poszukam może uda mi się kupić na miejscu
[ Dodano: Sro Lis 12, 2014 11:05 ]
niestety do wszystkich sklepów i firm do jakich dzwoniłem nie mają ani motoryzacyjnych jak i gumowych, może żaba coś wyduma i z rozbitego ciągnika coś wybierzemy a węże nowe kupię sobie w Sanoku jak pojadę.
temat węża wstępnie opanowany, złączka w lerłamerlę wąż od żabola, jeździć będize jeździć ale trzeba to jakoś wymienić na nowe węże ale to już na spokojnie
ten tokcar nie ma a do bieńka się przejadę zobaczyć co mają, bo póki co nie znalazłem motoryzacyjnego sklepu dla siebie,
auto już działa zrobiłem rundkę po parkingu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum