http://allegro.pl/piekny-...4499720131.html - skoro taki och, ach to czemu tylko 5,5 tys. ? Moim zdaniem też średnio dach pasuje, oraz przy prawej przedniej lampie cos sie nie zgadza... nie mówiąc już o wnętrzu
pozdro
Ostatnio zmieniony przez jrk1 Czw Sie 14, 2014 21:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Srebrny stoi nadzwyczaj wysoko, do tego ma nie oryginalne felgi, jaki i gałkę od zmiany biegów i srebrny kolor wnętrza. Szyba do wymiany (z 500-600zł), brak opisu, komis, cena wcale nie atrakcyjna, ja bym nawet nie fatygował się go oglądać. Na plus chyba tylko fotele skórzane.
Zielony wypada lepiej, chociaż wydaje mi się że jest wyższy z prawej niż lewej strony a to może oznaczać kłopoty. Inny bieżnik opon między przodem a tyłem to też nie jest coś co MGF lubi (chociaż ja sam tak mam w zimówkach). Dach wygląda ok. Cena jest atrakcyjna, warto sprawdzić auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum