Wysłany: Wto Lis 18, 2014 18:11 [R416]Wypukłości pod dywanikiem kierowcy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.5 Rok produkcji: 1996
Witam.
Szukałem na forum lecz nie znalazłem podobnego tematu , może kiepsko szukam lecz już mam kilka postów wiec wiem do czego służy "szukaj ".
Dzisiaj odkurzałem samochód rover 416 ponieważ od krótkiego czasu jestem jego posiadaczem , mam pytanie .
Czy pod dywanikiem kierowcy powinny być na podłodze nierówności czy coś z podłoga jest nie tak ? To znaczy jest duża wypukłość kolo środkowej konsoli na prawa nogę , potem dołek dość spory i znowu lekko do góry , są to twarde wypukłości nic się nie wgniata ani nic.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 18, 2014 18:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tam jest takie podgięcie z blachy na kanał nadmuchowy do tyłu, ale jest na to wycięcie w fabrycznych dywanikach i z drugiej strony jest tak samo symetrycznie. Może zrób zdjęcie jak to wygląda.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum