Wysłany: Sro Lis 26, 2014 22:12 [r75]Nie dziala radio klima sterowanie szybami bezpiecznik
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam dziś podłączając wzmacniacz zrobiłem jakieś zwarcie i na 99% wywalilo bezpiecznik.Nie działa : Radio klima sterowanie szybami i byc może coś jeszcze o czym nie wiem.Auto mam po lifcie 2.0cdti i bezpieczniki nie są standardowe tylko troche mniejsze.Który bezpiecznik jest odpowiedzialny za wyżej wymienione rzeczy???Gdzie dostać takie małe bezpieczniki ,normalnie są dostępne na stacjach?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 22:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
roverr, mnożysz tematy o tym samym.
Bezpieczniki masz opisane na ich zaślepce. Zobacz, który co ukazuje i sprawdzaj, bezpieczniki, rozmiar ich to bodajżemini. Dostępne na stacjach benzynowych, w motoryzacyjnym.
Sprawdź bo możliwe, że są zapasowe zostawione przy skrzynce
roverr, mnożysz tematy o tym samym.
Bezpieczniki masz opisane na ich zaślepce. Zobacz, który co ukazuje i sprawdzaj, bezpieczniki, rozmiar ich to bodajżemini. Dostępne na stacjach benzynowych, w motoryzacyjnym.
Sprawdź bo możliwe, że są zapasowe zostawione przy skrzynce
Widziałeś opis bezpieczników po lifcie??nic z tego się nie da odczytać...Już patrzyłem sprawdziłem 3szt,ale nie chciało mi wyciągać każdego po koleji bo zimno i trzeba się gimnastykować żeby wyciągnąć 1szt a jest ich z 30....Ale chyba bede musial wyciągać po kolei...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum