to już dość stare zdjęcia, gość który napisał ten artykuł na pewno nigdy nie miał do czynienia z 75 bo bzdury wypisuje na temat tego modelu. W dodatku niby taki fachowiec a napisał żę model ten miał być gabarytowo pomiedzy 75, a 25/45. Gdzie na zdjęciu ewidentnie widać że to przerobiony 75 i gabarytowo identyczny jak nie bardziej nadmuchany
tak, komentarz autora slaby, widac ze nigdy R75 nie jechal, tylko powiela stereotypy, ja czasmi od tych bardziej zlosliwych tez takie slysze, ale mam to gdzies, wszyscy patrza na cene i komentuja, co to moze byc za auto ktore zazwyczaj nie kosztuje wiecej niz 20k
tak, lepiej golfine czy paska kupic.... w kazdej budzie zrobia, a tych to wiecej niz kurzu na ulicach
chodzilo o foty, mi osobiscie baaaardzo sie podoba 55
Ostatnio zmieniony przez R75 Pią Lis 07, 2014 22:04, w całości zmieniany 2 razy
to nie oni oddali firma została sprzedana za 10 funtów Anglikom a potem ci co kupili sprzedali z niezłym zyskiem do Chin ale Land Rovera chyba nie mogą odżałować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum