Wysłany: Sro Lis 19, 2014 15:10 [R620] dziwne zachowanie centralnego zamka
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam serdecznie. Od paru dni jestem posiadaczem Roverka i powstała usterka centralnego zamka. Nie mam pilota do niego(poprzedni własciciel tez go nie miał) a z tego co zdarzyłem przeczytac na tym forum nie mam tez fabrycznego alarmu bo kierunki nie mrugają.
wszystko działało az do momentu gdy prawe tylne drzwi przestały się zamykac...Podczas zamykania kluczykiem drzwi kierowcy zamyka/otwiera sie tylko lewa strona, zamykając drzwi pasażera zamykaja/otwierają sie wszystkie drzwi oprócz tych nieszczesnych tylnych z których dochodzi dziwny dzwiek siłownika jakby pracował bez zadnych oporow albo cos mechanicznie się rozłączyło w tych drzwiach i siłownik działal tylko sam w sobie ...
Diody w drzwiach mrugają po zamknieciu, krancówki dobre, stacyjka klika, swiatło gasnie po zamknieciu drzwi... Wie ktos moze w czym moze byc problem?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 19, 2014 15:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
thanx, juz to wyczaiłem na forum tylko czemu nie otwieraja sie drzwi prawe z przodu jak otwieram drzwi kierowcy a jak otwieram prawe z przodu otwieraja sie wszystkie oprocz tych tylnych z walnietym siłownikiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum