Wysłany: Pon Gru 08, 2014 17:58 [R75] brak świateł wstecznego
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Co może być przyczyną braku świateł wstecznego. Kontrolka od żarówek się nie pali a wstecznego brak. Żarówki nie są spalone bo jak zamykam z pilota to migają te żarówki.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 08, 2014 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to jest kierunkowskaz... markozalko, nie moge wyjść ze zdumienia. Jesteś na forum od prawie 5 lat, masz prawie 1000 postów, a z powyższej wypowiedzi wynika, że o swoim aucie nie wiesz nic. Szkoda...
Kurcze zgłupiałem. Patrze na schemat w instrukcji i faktycznie jest tam jeszcze jedna żarówka. Albo ja ślepy i jej nie widziałem albo nie wiem. Mimo wszystko coś nei łączy skoro nie ma.
[ Dodano: Pon Gru 08, 2014 18:14 ]
Oj czepiasz się, myślisz że siedzę i grzebię w aucie tylko? To nie mój świat
marko przeciez są tematy zapewne padł ci czujnik wstecznego biegu;/ tyle jest tematów na ten temat że zakładasz nowy, ja ostatnio kupiłem nowy czujnik pasuje z Daewoo 12zł, wymiana banalnie prosta
[ Dodano: Pon Gru 08, 2014 18:19 ]
Dobra nie było tematu, śpijcie dobrze :) jakoś sobie poradzę
[ Dodano: Sob Gru 13, 2014 12:45 ]
Kupiłem czujnik w ciemno i faktycznie wymiana pomogła. Dzięki za pomoc bo nie wiedziałem nawet że taki czujnik istnieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum