Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Kolejny problem elektryczny. Zamiast ~12V napięcia na przewodzie podtrzymania pamięci radia (żółty przewód w kostce ISO) mam coś ok. 2.2V. Podejrzewam bezpiecznik, ale pojęcia bladego nie mam który. W rozpisce jest tylko F22 - wzmacniacz audio i F11 - audio, zasilanie szyb, lusterka i zapalniczka, ale to wszystko działa po stacyjce, a podtrzymanie pamięci powinno być na stałe. Jakieś pomysły?
[ Dodano: Pon Gru 22, 2014 15:46 ]
Temat do zamknięcia. F22 15A. Po wymianie wszystko śmiga.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 22, 2014 15:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jak się już wbiłem pod schowek (co za typ umiejscowił bezpieczniki w takim miejscu) to był pierwszy podejrzany. Mam podpięty pod F22 subwoofer aktywny uruchamiany sygnałem z radia. Kupiłem mocniejsze radio z efektywnym procesorem dźwięku, subwoofer został lepiej wysterowany i 15A okazało się za mało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum