Na sterowniku Stag te auta ładnie pracują ale daruj sobie wtryskiwacze Valtek i AC bo są za wolne.
Wybierając Stag wiedz że jest to bardzo popularny sterownik i w razie jakichkolwiek problemów po gwarancji nie ma problemu z naprawą. (np. wybierając BRC trzeba objechać pół miasta w poszukiwaniu "specjalisty" a ceny są podwójne)
Na Twoim miejscu pytałbym TU
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
[ Dodano: Wto Gru 23, 2014 00:52 ]
Powracam do tematu po zapytaniach w rożnych zakładach zaproponowano mi: Stag 4 Qbox + wtryski HANA albo Baracuda + reduktor KME Tur co sądzicie o tym zestawieniu ? Na co jeszcze warto zwrócić uwagę ?
[ Dodano: Wto Gru 23, 2014 00:52 ]
Powracam do tematu po zapytaniach w rożnych zakładach zaproponowano mi: Stag 4 Qbox + wtryski HANA albo Baracuda + reduktor KME Tur co sądzicie o tym zestawieniu ? Na co jeszcze warto zwrócić uwagę ?
Witam wszystkich.
Podepnę się pod temat choć pytanie mam z innej beczki.
Szukam haka do Rover-ka 214 oraz śrubki do spuszczania oleju z miski olejowej.
Ma może ktoś na sprzedasz?
Witam wszystkich.
Podepnę się pod temat choć pytanie mam z innej beczki.
Szukam haka do Rover-ka 214 oraz śrubki do spuszczania oleju z miski olejowej.
Ma może ktoś na sprzedasz?
WTF Przepraszam a co to ma wspólnego z wyborem instalacji LPG skoro podpinasz się pod temat ?
Jezior napisał/a:
co sądzicie o tym zestawieniu ?
Brzmi sensownie.
Jezior napisał/a:
Na co jeszcze warto zwrócić uwagę ?
Może na cenę ?
Aby korek wlewu LPG był pod klapką, jeśli Ci na tym zależy.
Jest kilka zasad prawidłowego montażu instalacji LPG.
Np. żeby reduktor i wtryski były w możliwie ciepłym miejscu, żeby wężyki od wtrysków były jak najkrótsze ale raczej nie będziesz fachowcom patrzył na ręce i uczył ich roboty więc musisz się zdać na nich.
Poczytaj, może się przyda.
http://www.ac.com.pl/publ...e_montazuPL.pdf
Ostatnio zmieniony przez robsson78 Wto Gru 23, 2014 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Ja osobiście mam diesela i na razie nic nie będę gazować ale mój znajomy zakładał instalacje w AGC. Jeździ kijanka ceed sportage i ustawiali mu instalację specjalnie pod samochód. Teraz jest zadowolony więc może warto.
Ja osobiście mam diesela i na razie nic nie będę gazować ale mój znajomy zakładał instalacje w AGC. Jeździ kijanka ceed sportage i ustawiali mu instalację specjalnie pod samochód. Teraz jest zadowolony więc może warto.
Bravo ta wypowiedź na pewno jest bardzo pomocna w temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum