Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam, jako że prawdopodobnie taniej wyjdzie kupić i włożyć nowy silnik niż naprawiać ten który w R jest aktualnie mam parę pytań. Czy ktoś kojarzy jakiś dobry warsztat/sklep oferujący silniki i wymianę w okolicach Zielonej Góry (tak do 150km). Chodzi mi o to żeby można było im zaufać, umówić się, przyprowadzić auto i aby wymienili silnik na poczekaniu. Ktoś wie mniej więcej jakie są koszta samej robocizny? Jak dopytywałem mechanika, który jest polecany u mnie w Zielonej Górze to powiedział że 700zł bez płynów eksploatacyjnych. Czy to dobra cena? Kolejne pytanie to podzespoły, czy ecu od 1.4 pasuje do 1.6 i na odwrót? Jakie są numery ecu do 1.4, a jakie do 1.6 jeśli są różne? Na co zwracać uwagę przy kupnie silnika, który nie jest zamontowany w aucie? Znalazłem jedna ciekawą ofertę, co o niej myślicie: http://allegro.pl/silnik-...4937564644.html
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 11, 2015 00:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum