Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Potrzebuje szybkiego info, jak zdemontować przedni blotnik w R75. Odkreciłem 6 śrub do ktorych dostęp jest prosty, lecz nie wiem jak sie zabrać za reszte.
Pozdrawiam i licze na szybką podpowiedz !
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 30, 2014 15:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mhm, czyli z jedna juz problem rozwiazany, sciagnac blotnik
została mi jeszcze ta która widac po otwarciu drzwi na dole oraz ta od dołu błotnika , pod tym progiem
jedna ktora jest widoczna po otwarciu drzwi odkrecilem, ale druga ma dziwną, kwadratową koncowke, tak jakby od drugiej strony miała nakrętke, lecz nie wiem jak dostac sie do tej nakretki
teejays, to co widzisz - niby tą kwadratową śrubę to tego nie ruszasz bo jest to śruba przykręcana od drugiej strony nadkola (nie od błotnika) ta co musisz okręcić jest niżej.Nie ma w tym nic skomplikowanego - odkręcałem dwa błotniki w zeszłym tygodniu i zajęło mi to pięć minut a odkręcałem po raz pierwszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum