Wysłany: Czw Sty 15, 2015 10:33 Proszę o opinie! Co sądzicie nt. tej 45tki?
Witajcie, poszukuję dla siebie 25/45/ZR/ZS w sensownym stanie, tak by móc nim 3-4 lata pojeździć bez większych stresów.
Co sądzicie o poniższej 45tce?
Wersja wyposażenia po vinie Class8 więc najwyższa, dostałem zdjęcia wnetrza - nie wygląda na zajechane, kierownica jedynie starta, ale przy jasnej skórze to norma.
Martwi mnie jedynie pofałdowana pokrywa prawej poduszki - sprzedawca twierdzi że od słońca, ale jakoś nie jestem przekonany. Mam zdjęcia bagażnika, bez rdzy, komora silnika też niby ok. Cena spora, myślę że coś do urwania, mocno podbita ze względu na wyposażenie.
A Wy co myślicie? A może ktoś zna ten egzemplarz - z Lwówka Śląskiego?
Bajki o spalaniu pomijam, każdy tak pisze. Raczej skupiam się na stanie samochodu i ostatnio przeprowadzonych naprawach.
W tym przypadku cena rzeczywiście lekko odstrasza... Kurcze ciężko znaleźć przydbaną 45tkę, najlepiej w sedanie Macie może coś godnego zaufania? Znacie kogoś kto sprowadza ładne egzemplarze?
[ Dodano: Sob Sty 17, 2015 17:48 ]
A ten z poniższego ogłoszenia? :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum