Witam. i nadal woda się jakoś dostaje. Dodam że lampy uszczelniłem, odpływ od tagry są na miejscu a przez odpowietrzniki raczej chyba nie bo akurat jak posprawdzałem wszystko to autem nie jeździłem tylko stało i po deszczu znów jest woda w samych rogach bagażnika. i już głupieje
a przez odpowietrzniki raczej chyba nie bo akurat jak posprawdzałem wszystko to autem nie jeździłem tylko stało i po deszczu znów jest woda w samych rogach bagażnika.
Raczej przez odpowietrzniki. Innej opcji nie ma. Weź obwiąż odpowietrznik szmatą i po deszczu sprawdź ją. Akurat przez odpowietrzniki woda będzie sie dostawać nawet wtedy gdy auto stoi. Przerabiałem ten temat w swoim Coupe.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
najlepiej to ściągnąć zderzak, rozwiercić nity, uszczelnić je na silikon (ja zrobiłem na dekarski bezbarwny), wkleić, znitować i powinno być po problemie. Ja zrobiłem tak w swoim kanciaku a jak będzie ciemno to niech ktoś weźmie latarkę i świeci po nadkolach bo może jakaś dziurka się zrobiła i wchodzi też podczas jazdy. przerabiałem już ten temat na swoim;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum