Jeśli dobrze pamiętam to są tam dodatkowe opcje do automatu + lampka 120km/h i niezapięte pasy. Generalnie w większości roverków tego nie ma a ja teraz nie mam dostępu do instrukcji żeby powiedzieć konkretnie za co dany pin odpowiada.
Dzięki a już myślałem że czegoś brakuje
Jeszcze jedno pytanko czy ktoś posiada z was żarówki diodowe lub led w dowolnym miejscu kabiny? Bo zwykłe słabo oświetlają nawet na zegarach.
Witam,
mam założoną żaróweczkę z 9 diodami SMD w podsufitce i powiem szczerze że efekt jest o niebo lepszy niż wtedy kiedy miałem oryginalną żarówkę. Na pewno lepsze wrażenia są wieczorem kiedy otwieram auto pilotem i wnętrze rozświetla zimne białe światło, osobiście mi się to podoba
czytałem także na forum o możliwości zainstalowania białej diody do podświetlania zegarów tudzież konsoli środkowej, dla mnie takie rozwiązanie przypadło mi do gustu, sam przymierzałem się do zmiany ale jak na razie nie mam czasu, a trochę zabawy przy tym jest w przyszłości pomyślę nad tym
Pozdrawiam
_________________ w końcu własne auto Rover 220 SDI
Niestety u mnie jak na razie podsufitka nie działa ale to się zrobi. Dlaczego rozkręcenie zajmuje jakieś około 5/10 min maks wymiana jest chwila wystarczy mieć odpowiednie żarówki, 6 śrubek i rozkręcone na twoim miejscu bym sie nie zastanawiał tylko wymienił
Zadowolony jestem z tego światła w podsufitce, fajnie rozprasza je po całej kabinie, kiedyś nawet zastanawiałem się aby zamontować sobie dodatkowe oświetlenie kabiny takie jak mają w bmw czyli z tyłu w słupkach ale to na razie temat na marginesie, może jak się zrobi cieplej trochę wolnego w pracy to wtedy pokombinuje a z tym podświetleniem zegarów skoro mówisz że operacja nie trwa długo to jest jakiś cień szansy na sfinalizowanie tej kwestii i zacznę się przygotowywać od strony technicznej
Pozdrawiam
Dobra jeśli uda mi się to zrobić to na pewno wrzucę foty z końcowego wyniku ale to mówię muszę mieć trochę wolnego czasu i wtedy coś podziałam w temacie
Pozdrawiam
Chodziło mi o podsufitke jak to wygląda ,dziś rozebrałem od nawiewu podświetlenie bo miałem go brak ktoś widocznie zapomniał podłączyć zaś. Zmienić zarówki muszę bo są lekko czarnawe i kiepsko świecą zamówię kilka jeszcze od razu pod zegary nie wiem jaki kolor na razie się zastanawiam nad zielonym ,żeby nie raziło w oczy
Witam,
chciałem dzisiaj zrobić parę fotek jak wygląda efekt diodowej żarówki w podsufitce ale ciągle pada deszcz i nic by z tego nie wyszło, wewnątrz szkoda robić bo nic nie będzie widać, na pewno zrobię jak tylko będą sprzyjać warunki odnośnie podświetlenia zegarów możesz trochę poczytać na forum na jakie najlepiej zmienić jak to zrobić żeby to miało ręce i nogi, jest wszystko opisane także zapraszam do lektury
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum