_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 03, 2015 18:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A tam predkosci rzędu 190-200 to normalka, gdzie Ci ludzie mają wyobraźnie z innej beczki ostatnio na YT był też jadący pod prąd autostradą golf .
To ja chyba jeżdżę inną AOWu codziennie. Jeżdżą przepisowo, zazwyczaj 120-140 km/h, rzadko więcej. Zazwyczaj tą prędkością mijam wszystkich lewym pasem bo jeżdżą wolniej, czasem środkowym. Bardzo, bardzo rzadko zdarza mi się okoliczność kiedy muszę uciekać z lewego by kogoś nie blokować. Natomiast bardzo często zdarzają się elementy, które jadą AOWu 50-70 km/h i to środkiem. Nagminny jest ostatnio widok, kiedy TIR zjeżdża na środkowy pas bo wymija osobówki.
Jeżdżą przepisowo, zazwyczaj 120-140 km/h, rzadko więcej.
no nie tak rzadko, przedostatnim razem kiedy tam jechałem bylo pelno aut lecacych ok 180, widok czesty wlasnie na aow ktora jest przeciez szersza niz sama autostrada a4
no nie tak rzadko, przedostatnim razem kiedy tam jechałem bylo pelno aut lecacych ok 180, widok czesty wlasnie na aow ktora jest przeciez szersza niz sama autostrada a4
Widocznie jeżdżą nie wtedy co ja . Między 7 a 8 i między 16 a 17 na AOWu jest spokojnie, wręcz usypiająco
Najwidoczniej.
Wczoraj na AOWu taka sytuacja przy węźle lotnisko, gdzie koleś wjechał na autostradę, osiągnął zawrotną prędkość jakieś 40 km/h, włączył awaryjne i jechał tak sobie przed siebie. I ja się pytam, gdzie jest policja, żeby takich gnomów za stwarzanie zagrożenia wyłapywać. Przy mojej zawrotnej prędkości 110 km/h koleś sprawiał wrażenie, że stoi w miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum