Slyszalem panowie, ze na miedziance w ta niedziele bedzie mozna za darmo pojezdzic Tylko przed jazda trzeba bedzie troszke pomoc przy sprzataniu toru. Co wy na to?
panowie dałem wcześniej propozycje spotkania może coś w sobotę na tarasie widokowym św katażyna data 21 lipca 2012 bo jestem nowym użytkownikiem rovera i chciał bym pogadać z ludźmi który także mają roverki cola papierosek pogaduchy smiechy chichy,
pozdrawiam
Słuchajcie niedaleko Św Katarzyny tam gdzie jest stok narciarski można pośmigać na quadach
od 100 do 150 za godzine w zależności na jakim "kładzie" w niedziele 05.08 jade tam i zabieram żone
ps i park linowy też jest wypasiony od 15-65pln
kielce i okolice no to spotkano jakieś czy nadal nic?
[ Dodano: Wto Sie 07, 2012 18:08 ]
dokładnie tak to jak panowie spotkanie żony nie mam ale kobietę dziecko i można śmignąć na małe spotkanko jest co tam tobić i do puki jest jeszcze ciepło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum