Wysłany: Pon Kwi 06, 2015 18:34 [R200 Coupe] Zmiana wnętrza
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam posiadam rover-a coupe z 94 r i według mnie wnętrze jest dużo gorszę niż w wersji z 98 i tutaj moje pytanie czy to jest do zrobienia? A mianowicie przekładka z wnętrza coupe 94 na tą nowszą 5d Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 06, 2015 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, jest to do zrobienia. Nie dawno kolega slax przekładał wnętrze Coupety, tyle że odwrotnie niż Ty chcesz, czyli wymieniał wnętrza "okrągłego" na wnętrze "kanciaka". Tu masz jego temat i jest opisane co i jak: https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=873499#873499
poldek1938 napisał/a:
coupe z 94 r i według mnie wnętrze jest dużo gorszę niż w wersji z 98
Ja akurat uważam odwrotnie. Bardziej pasuje "kanciaste" wnętrze do tego auta. No ale to rzecz gustu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
poldek1938, Temat przerabiałem nie dawno, także jak coś to wal śmiało. Ale jak tak jak tronsek uważam że kanciate wnętrze jest o niebo lepsze i bardziej pasuje do cupejki! Jeśli się koniecznie upierasz przy nowym wnętrzu to wkładaj czarna deskę z 200 okrągłego, bo ta jasna to masakra jakaś jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum