Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam forumowicze. Potrzebuje waszej opini. Moj r75 cdt gdy jest z rana zimny to czuc ze ciagnie. Gdy sie nagrzeje nie czuc wogole tego przyspieszenia.. Czy martwic sie najgorszym ? Dodam ze przy egr sie poci cos w okolicy weza grubego gumowego. Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Rowerowicz Sob Sie 25, 2018 14:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 25, 2018 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak to gaśnie? Nie powinno to mieć miejsca. Podłącz diagnostykę i zobacz błędy? Spróbuj opisać w jakich okolicznościach gaśnie? Przy pedale w podłodze czy może jak odpuszczasz pedał i schodzi z obrotów? Diagnostyka wiele podpowie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Brak bledow. Jak mocno gazuje bez przeplywki to gasnie. Taki strzal i gasnie. Ale mocy ma duzooo calkiem inne auto. Zamowilem 928400520 jak przykdzie to zobaczymy. A bez przeplywki z tylu za mna jak depne jest czarno
Auto jest po cziptuningu jakimś? Nie jest to normalne zachowanie. Nagłe wyłączenie się motoru to anomalia i komputer powinien zarejestrować błąd. Jakim programem to diagnozujesz?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Kurde mechanik mowil bo bylem u niego ze jest czysto. A jak odepnie przeplywomierz to blad zwiazany wlasnie z tyym. Czyli przeplyw powiwtrza. Jakis vag chyba
Ale to kabel trzeba miec. Ja mam tylko elm 327 obd
[ Dodano: Pią Sie 31, 2018 14:47 ]
Zalozylem 928500420 i powiem ze ma jakas moc wiecej niz na moim starym ale bez porownania jak gdy wogole jest odpiety . co tera?
ja mam problem z mocą ale wyłącznie przy podjazdach i górkach. Jak trzeba się wspiąć trochę wyżej to auto traci prędkość i zwalnia...czasami trzeba się bujać 60km/h bo szybciej nie pojedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum