Wysłany: Czw Mar 12, 2015 17:11 [R200]Problem z korozją
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich mam wielki problem z korozją bierze po prostu wszystko od nadkoli po progi i teraz pytanie . Czy wiecie może czy są jakieś reparatury np. blotnika tylnego progów itp ...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 12, 2015 17:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Reperaturki produkował KLOKKERHOLM Kod części: 6409581 i SCHLIECKMANN lecz już niedostępne.
Rok temu kupiłem taką tylko dlatego że leżała u gościa 5 lat w garażu.
Progi też niedotępne z tego co słyszałem.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 20:25
Matysss, możesz pojechać do blacharza i nie posiadać żadnej reperaturki, dobry blacharz dorobi każdą część blachy, oczywiście wszystko rozbija się o cenę, większośc takich napraw wystarcza na dwa lata, niektórzy potrafią zrobić na cztery lata, a potem to samo. Lepiej zapobiegać niż leczyć, jeśli nie czujesz do auta sentymentu to naprawa nie ma żadnych podstaw ekonomicznych.
_________________ Lubię roverki, jeszcze bardziej rowerki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum