Wysłany: Pon Mar 09, 2015 12:11 [r200] Body kit do 200 z MG lub 25
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam
Chciałbym w swojej 214 zmienić body kit ale nie wiem jednej podstawowej rzeczy, a mianowicie: Czy zderzaki, progi, lusterka pasują do 200 od MG ZR lub od 25??
Pasują plug&play tylko lampy przednie musisz wymienić na te z ZR'a albo R25. Nie wiem jak z poliftowymi ale wydaje mi się, że też bez problemu (wiadomo przednie lampy). Bierz pod uwagę, że w polifcie miejsce na rejestrację jest na zderzaku tylnym, a masz obecnie na klapie więc nie popełnij błędu z dwoma miejscami.
Drugi link to nie jest zderzak do MG ZR, R25 tylko do MG TF! Nie będzie pasować.
[ Dodano: Pon Mar 09, 2015 15:46 ]
Kolega leszczu ładnie swoją er dwusetkę odpicował. Dorzucił lotkę, tylny zderzak, listwy progowe i dokładkę do przedniego zderzaka od ZR'a plus lampy soczewkowe i efekt rewelacyjny.
Nigdy nie zgaduje. Kiedy nie jestem pewien, pytam.
Przeważnie nie doczytam kto jaki ma silnik Często przypuszczam, co wynika z jakiegoś tam przekonania.
I w przeciwieństwie do co poniektórych mam odwagę przeprosić i przyznać się do błędu.
Ale racja dokończę obiecane wątki i zamknę się na jakiś czas, bo w zasadzie wszystko już było opisane tylko trzeba poszukać.
Pozdrawiam
Ale racja dokończę obiecane wątki i zamknę się na jakiś czas
Nie zachowuj się jak 5latek, może zaraz jeszcze napiszesz, że usuwasz konto, nie przesadzaj .
Nikt Ci nie każe się zamykać, tylko bardziej zwracać uwagę, na to co jest napisane w temacie
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Mar 11, 2015 11:08
Może nawet kolega leszczu, mimo iż wyrwał się z getta i kupił auto marki bardziej poważanej niż rover (w zasadzie obecnie nawet dacia ), zajrzy tu i napisze jakie dokładnie dokładki zakupił .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum