Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 18:39 [ MG ZR] JAK ZDEMONTOWAĆ GAŁKE ZMIANY BIEGÓW
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Koledzy , jak zdemontowac gałke zmiany biegów , mam taki problem ze podczas pracy silnika ona drży i coś taw w środku chyba lata ( znaczy sie jest luźne) . Sprawdzilem pod autem te drazki prowadzące do skrzyni biegów nie maja luzow . Lewarek zmiany biegow tez nie ma luzow na tym slimaku czy jak to sie nazywa wyglada jak słoneczko.
Nie da się tak jeździć bo holernie to halasuje , musze trzymać galke w reku podczas jazdy . Prosze o pomoc .
Zdjecie w zalaczniku Mojej galki .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chyba jest na wcisk albo na kleju ale to mniej prawdopodobne . Chyba ja rozwale bo juz mnie za barfzo wkurza , nikt z forum nie naposze jak ja zdemontowac trudno najwyżej utne he
UDAŁO MI SIE ZDEMONTOWAĆ ZRZUCIŁEM MIESZEK W DÓŁ I PODWARZYŁEM TĄ GAŁKE W GÓRE.
Jest na wcisk . lecz nie widać co tam może latać w niej pokleje połączenia jakie tam są i zobacze czy sie sprawdzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum