Wysłany: Wto Mar 24, 2015 18:48 [MG ZR] szpilka w piaście koła przód
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
Witam mam pewien problem . Przy zmianie kół na lato urwałem szpilkę w piaście . Problem polega na tym że samochód stoi już 2 dzień u mechanika i jak twierdzi mechanik nie może nigdzie dostać szpilki do mojego samochodu . Czy możecie dać mi jakieś namiary na taką szpilkę albo ewentualnie podpowiedzieć od czego może jeszcze pasować ? Chyba że macie coś takiego w posiadaniu z chęcią odkupię .
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 24, 2015 18:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki kolego jutro do niego się wybiorę i pewnie skończy się to tak że MG zabiorę . Bo sprawa wygląda tak że wyjechałem za pracą pod warszawę i zauważyłem że pan mechanik jak widzi obce blachy to niby się zrobi , a później cały tydzień samochód trzyma że nibyjakieś problemy . No i oczywiście później cena jest z kosmosu za naprawę , a u niego już 3 raz zostawiam i chyba ostatni . Dzięki jeszcze raz za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum