Wysłany: Pon Sie 10, 2015 18:55 [r200] Felga 16 i 9j
Witam.
Potrzebuje pomocy ponieważ jestem na kupnie kółek i teraz pytanie czy 16 cali i 9j et 15 bedzie jezdzilo czy nie ma opcji?? a jesli jakims cudem wejda to czy szpilki nie beda za krotkie??
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 10, 2015 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 161 Skąd: Kraków, Nowa Huta
Wysłany: Pon Sie 10, 2015 23:02
Wejdź sobie tu: http://www.willtheyfit.com/ wprowadź aktualne rozmiary felg, potem nowe i już będziesz wiedział czy jest sens ryzykowac Najlepiej byłoby przymierzyć ale nie każdy ma od kogo
9 bedzi git ale et za małe chyba ze dasz dystans i bedzie git a kolega powyzej jak sie nie znasz sie nie wypowiadaj ja miałem w swoim MG 16/9 cale tył i 7.5 przod tył był chyba et 30 a przod 25 zacnei to wyglada ale najlepiej wszystkie kołka 9 i naciag
[ Dodano: Sro Wrz 02, 2015 20:45 ]
wiem ze im mniejsze 3t tym bardziej wystaje mnie nie musisz szkolic zalezy czy bda 4 takie same bo najczesciej przód jest z innym et
Problemem może się okazać jeszcze przednia felga względem grodzi
Scorpion miałeś u siebie przód węższy ale przy 9j z przodu będzie problem albo tarcie przy lewym kole o grodź albo przy skrecie i dobiciu może błotnik przywalić o opone
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum