Będzie pasował czy nie jak widać jest podobno bez osprzętu wiec co do niego trzeba by było jeszcze czy z mojego 1.4 co będzie mi potem leżał jakieś części będą pasować
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 23, 2015 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To nie jest silnik 2.0T.
Jest to silnik T-series 2.0 bez turbodoładowania, czyli o mocy 136KM. Z Twojego 1.4 nic praktycznie nie będzie pasowało z osprzętu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Wto Mar 24, 2015 14:05
2.0T to nie seria k tylko T, oznaczenia nie pamięta ale z pewnością znajdziesz je na forum jak i opisy trudności przy ew. przekładce silnika jakie napotykali chłopaki na swojej drodze
2.0T to nie seria k tylko T, oznaczenia nie pamięta ale z pewnością znajdziesz je na forum jak i opisy trudności przy ew. przekładce silnika jakie napotykali chłopaki na swojej drodze
Zanim zakupisz coś na swapa to zapraszam do tematu bodajże kozika odnośnie swapu z 1.4 do VVC, będziesz wiedział jakie rzeczy musisz dokupić oprócz tego o czym myślisz
Tak chce cale auto kupic
nie bede musial za duzo dokupywac.
Tylko teraz mam maly problem jesli juz chodzi o to gdzie to zrobic nie ma u mnie nikogo kto by sie podjąl tego
Kolego a liczyłeś mniej więcej ile cię to wyniesie ?
Jeśli zlecisz wszystko mechanikowi będziesz chciał mieć samochód w stanie używalności to cena może sięgnąć spokojnie cenie zakupu samochodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum