Wysłany: Sro Mar 18, 2015 21:20 muzyka: jakiej słuchacie?
Cześć
Jakiej muzyki sluchacie? Ja bardzo lubię rocka i heavy metal (stąd nick- gitarzysta Metalliki) . Moje ulubione grupy to: Metallica, Guns N Roses, The Offspring, Iron Maiden i Ac Dc
A Wasze?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 21:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja również heavy metal, ale trochę w innym wydaniu (raczej kierunek power, speed, symphonic). Kiedyś byłem technobojem ale na szczęście z tego wyrosłem . Staram się być otwarty na różne rodzaje muzyki, ale np to co puszczają w radiu woła o pomstę do nieba. Przede wszystkim heavy metal \m/
a w sumie lubie sporo, a dorzucę do tego moze jeszcze Nightwish, Black Sabbath, Deep Purple, Sabaton itp. itd
No Europe też cos tam mam w 1986r mialem 9 lat
Bajm, Perfekt, Turbo, Dżem, Lady Pank, Queen
aaa patrzajta na to, obecne czasy Amaranthe https://www.youtube.com/watch?v=D8lV1To-_fU niech Was nie zwiedzie łagodny początek
kapela ma troje wokalistów kazdy znajdzie cos dla siebie
w/g mnie da sie słuchać, no oglądać też
Ja słucham tak szerokiego zakresu gatunków, że nie sposób to opisać. Interesuje mnie zarówno trap, liquid D'n'B, chillstep, jak i metal, rock, muzyka klasyczna czy soundtracki z filmów.
Zwykle jednak nie przepadam za polską twórczością i preferuję utwory bez słów lub z naprawdę ładnym, ciekawym śpiewem.
tak. Lonely Day, Chop Suey, Toxicity, Soldier Side, Aerials, ATWA, Lost in Hollywood to moje ulubione kawałki SOAD Ale i Tankiana solo także słuchałem swojego czasu bardzo dużo, Sky is Over, Empty Walls itd
tak. Lonely Day, Chop Suey, Toxicity, Soldier Side, Aerials, ATWA, Lost in Hollywood to moje ulubione kawałki SOAD Ale i Tankiana solo także słuchałem swojego czasu bardzo dużo, Sky is Over, Empty Walls itd
Super \m/ . Ja najbardziej lubię: question, war, lost in hollywood, sugar, B.Y.O.B, Sad Statue, spiders, atwa i aerials. Z solowych Tankiana to najbardziej lubię utwór harakiri. Malakian- 2gi wokalista SOADu zagral wokal wspierający w 1 z piosenek LP na ich nowej plycie Hurting Party
[ Dodano: Sro Mar 18, 2015 23:44 ]
A w tym roku pojawi sie wyczekiwana od dawna płyta Systemu of a down. Pod koniec roku
z polskich lubię posłuchać Kazika, "starego" Kukiza i Piersi, al generalnie nie ograniczam się do jednego gatunku, posłucham wszystkiego za wyjątkiem hip hopu i disco polo
AdaskoC, Oj aż tak to nie, bez przesady. Po prostu ta muzyka nie przedstawia dla mnie żadnych wartości i zwyczajnie jej nie słucham. Z tym disco to jest tak, wiadomo jak mocno popije to się posłucha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum