Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
W koncu stalo sie i u mnie skonczyla sie gorna rura intercoolera, co oczywiscie objawilo sie chmura za autem i brakiem mocy. Doraznie z pomoca przyszla mi oczywiscie niezawodna tasma techniczna
Teraz jednak chcialbym w koncu ta rure wymienic. Zamowilem jedna w Tomateamie, naczekalem sie 2 tygodnie, nasluchalem sie roznych bajek o zaginionych paczkach, itd., temat na osobna historie. Koniec koncow, jak bylem bez rury tak nadal jestem i teraz pytanie do Was - czy ktos z Was wie, gdzie moge nabyc nowa rure? Srednio usmiecha mi sie kupowanie gumowej 15-to czy 20-to letniej gumowej rury na szrocie, ktora w kazdej chwili moze skonczyc swoj zywot...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 22:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum