Mechanik po sciągnięciu obudowy stwierdził że w środku nie ma żadnego filtra ,a ten który ja dałem jest za duży.
Może mi ktoś to wytłumaczyć?
Ps:Dodam że uszczelki z tego zestawu pasują idealnie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 13, 2016 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Już wszystko wiadome.Takie ch... "wieszaliście" na mechaniku, a okazało się że poprzedni właściciel wymienił odmę na taką z plastikowym wkładem[ori BMW]:
Już wszystko wiadome.Takie ch... "wieszaliście" na mechaniku, a okazało się że poprzedni właściciel wymienił odmę na taką z plastikowym wkładem[ori BMW]:
Dokladnie to Ci napisałem 2 posty wyżej.
Mechanik tez taka trąba bo Ci nie powiedział ze to separator oleju z bmw o ktorym zresztą byl juz tu temat na forum, tylko powiedzial, że filtr który kupiłeś nie pasuje.
Sam go zakladalem,ale sam nigdy nie mylem,robil to mechanik,profilaktycznie.Ale pewnie wystarczy benzynka i przedmuchac wszystko powietrzem.Fajna sprawa bo raz kupujesz i spokoj do konca.Niczego sie w nim nie wymienia
Dzięki jutro go będę czyścił.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za natychmiastową pomoc i odpowiedzi.
[ Dodano: Pon Sty 18, 2016 01:38 ]
Dziś zabrałem się za wyczyszczenie odmy.Po rozkręceniu wyciągnąłem plastikowy filtr,już chciałem zacząć czyścić ,ale wpadłem na pomysł żeby spróbować wsadzić ten zwykły który kupiłem,okazuje się że normalnie pasuje więc założyłem nowy ,a tego plastikowego już nie czyściłem.Czyli obudowa jest taka sama ,a filtr można sobie założyć zwykły lub plastikowy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum