Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2000
Witajcie.
W swojej lampce przedniej sufitowej wywaliłem żarówki i wstawiłem panele led zamiast nich. Panele te świecą bardzo mocnym białym światłem, wnętrze w nocy oświetlone jest znakomicie.
I teraz chciałbym przerobić troszkę.
Stan obecny:
po otwarciu samochodu z pilota, bądź po otwarciu drzwi ZAWSZE zapalają się wszystkie 3 panele [są podpięte do ścieżek poszczególnych żarówek], nie można wyłączać poszczególnych bocznych paneli
Stan oczekiwany:
ZAWSZE zapala się jedynie główna, środkowa lampka, natomiast boczne można włączyć przyciskami manualnie
Czyli chodzi o to, aby lampki boczne włączać manualnie - czyli w jakiś sposób "odciąć" od nich automatyczne załączanie. Niestety, nie mogę wyczytać z widocznych ścieżek, któe za to odpowiadają i jak to rozpiąć
_________________ Wolę pchać Rovera niż jeździć Golfem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2015 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum