Witam od 5 dni jestem posiadaczem srebrnego Rovera 75 1.8
Jestem z Jastrzębia Zdroju, mieszkam w Świerklanach województwo śląskie.
Mam nadzieje że nie będe żałował decyzji o zakupienia autka, wizualnie z zewnątrz i wewnątrz mi sie zawsze bardzo podobało, teraz była okazja kupiłem i zobaczymy co będzie.
Na razie jeździ sie super autko jest w gazie spalanie 80% miasto 20% trasa wyszło mi 8 litrów przy spokojnej jezdzie (chociaż innej jazdy nie przewiduje) Także jestem z tego bardzo zadowolony.
Auto długi czas stało, przez co opony bieżnik miały to były strasznie popękane i musiałem wymienić, dodatkowo odkleiła sie szyba przednia w prawym górnym rogu ale to też jest omówione na naprawę.
No i jeszcze jeden mankament na zimnym silniku przerywa lub też na sekundę dwie traci moc. W innych autach zawsze to była kwestia świec i kabli WN więc od tego zacznę mam nadzieje że to rozwiąże problem.
Takze tyle stwierdziłem bo przejechaniu 500 km
Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach i zlotach
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2015 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Także jak już tu napisałem to i tu dokończę, problem z przerywaniem podczas jazdy znikł zaraz po wymianie kabli WN jeszcze tylko szybe przednią ogarne i można bez stresowo jechac na zlot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum