Jeszcze nie, ale myślę o jakiejś replice (choćby airsoftowej) albo pałce teleskopowej. Pistolety ASG mają jedną wadę - niektóre tak wiernie odwzorowują prawdziwą broń, że podlegają prawie o broni i amunicji. Nie wolno nosić ich w miejscach publicznych bez lufy oznakowanej na czerwony i/lub bez specjalnego pokrowca.
A pałka teleskopowa... 100zł za taką policyjną i jest git.
trzeba uważać, mając coś ze sobą może w stresowej/nerwowej sytuacji korcić aby tego użyć, można zrobić krzywdę i potem za to odpowiadać, jakiś "kozak" nas zdenerwuje i będzie szurał, a teleskop to nie guma... trzeba pamiętać, że to również broń biała = zezwolenie...
ps, pod siedzeniem coś się tam znajdzie, mała składana w pokrowcu - nie widać
Pistolety ASG mają jedną wadę - niektóre tak wiernie odwzorowują prawdziwą broń, że podlegają prawie o broni i amunicji. Nie wolno nosić ich w miejscach publicznych bez lufy oznakowanej na czerwony i/lub bez specjalnego pokrowca.
Że co? Pierwszy raz słyszę żeby u nas coś takiego występowało.
Ja w kurtce noszę gaz pieprzowy, chyba najlepsza opcja do wyłączenia szybko napastnika.
Mi się ukręciła lekko główka fajki do kół. Miałem ją machnąć do rupieciarni, ale jakoś tak patrze, krótka i poręczna. Idealnie leży miedzy progiem a fotelem - pod ręką i nie zawadza.
W dodatku w końcu to tylko narzędzie niezbędne w każdym aucie, choć w mojej wyobraźni jej przeznaczenie się zmieniło. I oby tylko w wyobraźni, bo ja generalnie spokojny człowiek jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum