_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 19, 2015 08:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
longer86, To jest rave do najnowszych aut i w starych ma słabe zastosowanie
[ Dodano: Sob Cze 20, 2015 21:49 ]
Ja mam wszystkie Rave do R i do Freella tylko nie bardzo wiem gdzie by można to umieścić tak żeby mnie czasem za piractwo nie ścigali. Jak co to sa na moim chomiku
MG TF 160 srebrny pocisk
gdzie mozna ustawic do jakiej daty cofnac, brakuje mi tylko opcji aby wrocil do aktualnej daty po wylaczeniu rave (w powyzszym programie mozna ustawic po jakim czasie ma przywrocic aktalna, powiedzmy po 1h, ale to nie jest najlepsze rozwiazanie)
moze na jakiegos dropboxa wrzucic i tyle
Gdyby ktos mial problemy z otwarciem pliku iso, mamy kilka opcji:
1. Windows chyba od Visty po kliknieciu na plik .iso automatyczne zamontuje obraz jako kolejny wolny naped E:, F: itd
jezeli to z jakiegos powodu nie zadziala sa jeszcze minimum dwie opcje, zalecana druga
2. pobrac, zainstalowac http://www.7-zip.org/, klikamy na na iso prawym i wybieramy opcje wypakuj
To jest rave do najnowszych aut i w starych ma słabe zastosowanie
To jest RAVE z którego sam korzystam, mam auto z 2000 czyli początek produkcji 75 i wszystko sie pokrywa, ponieważ jest wybór auto do 2003 i powyżej 2003, schematy i opisy sie zgadzają.
dodatkowo masz opcję UK i export czyli wszytsko idealnie rozpisane
longer86 mam też to rave i uwierz mi są rozbieżności, choć może ty nie natrafiłeś bo diesla masz a ja szukałem tematów o V6.
[ Dodano: Nie Cze 21, 2015 12:49 ]
i błędy były w schematach i w rozpisce wtyczek tylko nie pamiętam już do czego.
[ Dodano: Nie Cze 21, 2015 12:51 ] R75 a nie prościej skopiować zawartość tych .iso na dysk i odpalać z dysku?
MG TF 160 srebrny pocisk
@serenko w zasadzie to powinna byc pierwsza opcja , ja juz sie odzwyczailem od nagrywania plyt, wole miec wszystko na dysku, dlatego opisalem inne dostepne opcje
A ja mam taki Rave do R75 i ZT gdzie nie trzeba zmieniać daty, odpala się od exec'a który uruchamia PDF'a i to wszystko. Pliki są w katalogu a nie w ISO.
A ja mam taki Rave do R75 i ZT gdzie nie trzeba zmieniać daty
Jesteś pewny że do ZT też? chyba że myślisz o ZT V8.
Punx napisał/a:
odpala się od exec'a który uruchamia PDF'a i to wszystko. Pliki są w katalogu a nie w ISO.
A co to za problem jak masz iso kopiujesz zawartość na dysk i odpalasz z exe, czyli tak jak u ciebie
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
Sprawdziłem, mam dwa Rave, jeden rzeczywiście do R75/V8 (350MB) - to samo co u kolegi Longer86, drugi do starszych modeli (> 500mb) oba nie wymagają zmiany daty. Odpala się przez TData.exe.
Z tym MG zmyliły mnie nazwy katalogów i plików PDF gdzie MG występuje w wielu nazwach.
R75, najlepiej zainstalować PowerISO, zamontować obraz płyty na stałe, i kiedy potrzebujesz, to odpalasz tak, jakby szło to z płyty i po problemie.
Używam PowerISO na Win7 Ultimate 64-bit i nie sprawia żadnych problemów, a to RAVE podane przez longer86 działa elegancko. Wreszcie, bo ja mam jakieś dziwne, gdzie są nieuporządkowane pojedyncze rozdziały w zwykłych PDF i ni groma nie da się tam połapać.
_________________ Wolę pchać Rovera niż jeździć Golfem
R75, najlepiej zainstalować PowerISO, zamontować obraz płyty na stałe, i kiedy potrzebujesz, to odpalasz tak, jakby szło to z płyty i po problemie.
Tylko po co? pliki zgrane z obrazu na dysk zajmują tyle samo miejsca i odpalasz skrótem z pulpitu. nie trzeba marnować pamięci na kolejny programik który nic innego nie robi jak tylko otwiera obraz
MG TF 160 srebrny pocisk
Tylko po co? pliki zgrane z obrazu na dysk zajmują tyle samo miejsca i odpalasz skrótem z pulpitu. nie trzeba marnować pamięci na kolejny programik który nic innego nie robi jak tylko otwiera obraz
Nie marnuję tych 100MB, bo i tak mam PowerISO do innych celów. Jednak mi nie chciało odpalić z pliku, dopiero z PowerISO poszło.
_________________ Wolę pchać Rovera niż jeździć Golfem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum