Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 13:14 [R600] Jak działa włącznik elektrycznych szyb R600
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam mam taka jedną ciekawostke na jakiej zasadzie działa ten przełącznik on/off w przyciskach sterowania szybami(ten co jest miedzy fotelami) jak przełaczam go niby na blokade tylnych szyb to nie działa mi prawa przednia i obydwie tylne, lewa chodzi normalnie, czy ta niby blogada blokuje w ten sposób ze z tego panela tez nie da sie sterowac szybami mi sie wydaje ze powinno tylko blokowac przełaczniki w tylnych dzrzwiach jak to jest a z przełacznika głownego powinny chodzic wszystkie szyby.
Rover 600 2.0 Ti 99r
maciej: popraw temat zgodnie z zasadami kącika. Przeczytaj dokładnie zasady i regulamin forum - to bardzo ułatwi komunikację i uzyskanie informacji, których potrzebujesz.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 23:04, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 13:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest poprawne zachowanie - ten model tak ma, tak samo jak to, że tylko szyba kierowcy ma opcję otwierania "one touch", a żadna nie ma opcji zamykania "one touch".
Lepsze sterowanie szybami i szyberdachem miał w tamych latach tylko R800.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To jest poprawne zachowanie - ten model tak ma, tak samo jak to, że tylko szyba kierowcy ma opcję otwierania "one touch", a żadna nie ma opcji zamykania "one touch".
Dokładnie.
Dodam,że jest to ochrona przed niefortunnym użyciem przez dzieci.
o jakich zasadach wpadam tu tylko raz na jakis czas to skad mam wiedziec jakie tutaj są zasady
O tych, które specjalnie dla takich, którzy wpadają tylko raz na jakiś czas zostały spisane - mają 5 punktów i musiałeś widzieć link do nich jeśli udało Ci się założyć temat - link jest na tej samej stronie, co przycisk "Załóż nowy temat".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
o jakich zasadach wpadam tu tylko raz na jakis czas to z kad mam wiedziec jakie tutaj są zasady
O tych, które specjalnie dla takich, którzy wpadają tylko raz na jakiś czas zostały spisane - mają 5 punktów i musiałeś widzieć link do nich jeśli udało Ci się założyć temat - link jest na tej samej stronie, co przycisk "Załóż nowy temat".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum