Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 17:01 [R214 Si '1997] problem z doborem alufelg
drodzy roverzyści
otóż potrzebuję od Was maleńkiej pomocy... jestem na etapie zakupu alufelg do mojego maleństwa (214 Si '97), w sumie to znalazłem już dwa rodzaje, którymi jestem bardzo zainteresowany
i tu właśnie pojawił się mój problem
zdecydowany jestem na zakup którejś z powyższych, ale niestety nie potrafię sobie ich wyobrazić założonych w samochodzie przez co też mam problem z podjęciem decyzji. Czy ktoś z Was jest posiadaczem takowych i mógłby mi przesłać na maila lub może wstawić tutaj jakieś fotki samochodziku z tymi felgami? Chodzi mi o wygląd całego autka z boku. A może wiecie gdzie mógłbym znaleźć jakieś tego typu zdjęcia, poszukiwałem usilnie, ale coś mi niestety z tym nie wyszło.
fotki oczywiście pochodzą z roverki.pl
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 17:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dziękuję Ci Brt za wyszukanie tych zdjęć ... mały, bo mały, ale już jakiś wgląd mam
po wnikliwej analizie fotek skłaniam się (na chwilę obecną przynajmniej) ku felgom emesowym ... wydaje mi się, że bardziej będą pasować do mojego zielonego okrąglaczka
...aczkolwiek wciąż oczekuję na kolejne materiały roveropoglądowe
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
i tu właśnie pojawił się mój problem
zdecydowany jestem na zakup którejś z powyższych, ale niestety nie potrafię sobie ich wyobrazić założonych w samochodzie przez co też mam problem z podjęciem decyzji.
Te po lewej bardziej pasują do R400. Te po prawej moim zdaniem ładniejsze i bardziej się nadają do R200.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum