Seria 600 jest zaje...sta. Musicie się ze mną zgodzić.
moglem za te pienidze kupic alfe romeo 156, BMW E46, lub Opla Vectre B po lifcie... ale serce wybralo... jak widzialem ten samochod na ulicach... po prostu wiedzialem ze to jest to...
Seria 600 jest zaje...sta. Musicie się ze mną zgodzić.
moglem za te pienidze kupic alfe romeo 156, BMW E46, lub Opla Vectre B po lifcie... ale serce wybralo... jak widzialem ten samochod na ulicach... po prostu wiedzialem ze to jest to...
Jeżeli sie dobrze orientuję to Ti miało taka samą zawiechę jak każda inna 600-tka może za sprawą ciężaru silnika trochę niżej było. Jedynie po liftingu w 1997 opuścili go o 1cm do dołu. -- Dać znać jeśli było inaczej --
Auto bardzo ładne, ale mnie dziwi brak drewienek na boczkach drzwi.
co sie wszyscy do tych drewienek przyczepili ale faktycznie rzecz biorac, szukajac diesla w tych mlodszych rocznikach bardzo ciezko jest spotkac wlasnie auto z bezowa skora i jednoczesnie drewnem na drzwiach - nie wiem z jakiej przyczyny. Czesciej o wiele zdarza sie welur i wtedy drewno jest faktycznie, lecz brakuje znowu na konsoli srodkowej przy pokretlach, co moim zdaniem wyglada srednio - gorzej niz brak na drzwiach znowu znalezienia takich boczkow z drewnem graniczy z cudem... stoja na allegro takie z ciemnym drewnem, ale od wnetrza w welurze, co sie wiaze z tym obicia na materialowe na nich sa gorszej jakosci... juz raz zostalem oszukany przy zakupie boczkow "drewanianych" od mderr i teraz dalem sobie spokoj - podoba mi sie tak jak jest. Wole zainwestowac w bezowe dywaniki, ramki na zegary i pare innych pierdolek
[ Dodano: Nie Maj 06, 2007 11:21 am ]
no i jestem juz klubowiczem... cud miod i orzeszki
Te zdjecia są chyba wzorem jak udoskonalic 600tke.......... 17 cali , wszystko w kolor, białe kierunki ......gleba jak gleba , chyba standardowe zawieszenie z Ti wystarczy....... ewentualnie ciemne szyby + chromowa końcówka tłumika.
Pawciu powiedz mi czy masz oryginalny tłumik końcowy ? Bo normalnie końcówki są zawinięte w glebę, u Ciebie widzę "śrębną" końcówkę, jak w benzynie ...
[ Dodano: Pon Maj 07, 2007 11:35 am ]
pawciu87 napisał/a:
piter34 napisał/a:
Auto bardzo ładne, ale mnie dziwi brak drewienek na boczkach drzwi.
co sie wszyscy do tych drewienek przyczepili ale faktycznie rzecz biorac, szukajac diesla w tych mlodszych rocznikach bardzo ciezko jest spotkac wlasnie auto z bezowa skora i jednoczesnie drewnem na drzwiach - nie wiem z jakiej przyczyny. Czesciej o wiele zdarza sie welur i wtedy drewno jest faktycznie, lecz brakuje znowu na konsoli srodkowej przy pokretlach, co moim zdaniem wyglada srednio - gorzej niz brak na drzwiach znowu znalezienia takich boczkow z drewnem graniczy z cudem... stoja na allegro takie z ciemnym drewnem, ale od wnetrza w welurze, co sie wiaze z tym obicia na materialowe na nich sa gorszej jakosci... juz raz zostalem oszukany przy zakupie boczkow "drewanianych" od mderr i teraz dalem sobie spokoj - podoba mi sie tak jak jest. Wole zainwestowac w bezowe dywaniki, ramki na zegary i pare innych pierdolek
[ Dodano: Nie Maj 06, 2007 11:21 am ]
no i jestem juz klubowiczem... cud miod i orzeszki
Przeczytaj wątek na temat polecanych i nie polecanych użytkowników na allegro.
Pawciu powiedz mi czy masz oryginalny tłumik końcowy ? Bo normalnie końcówki są zawinięte w glebę, u Ciebie widzę "śrębną" końcówkę, jak w benzynie ...
Przeczytaj wątek na temat polecanych i nie polecanych użytkowników na allegro.
oryginalnie faktycznie mialem zagieta w dol, podwojna rure patrz zdjecie KLIK . Lecz szczeze mowiaz bardzo srednio mi to pasowalo. Poniewaz nie chcialem calego sportowego wydechu do diesla kupilem porzadna koncowke podwojna ultera. Mechanik zalozyl wlasnie tak ze widac jakby to byl kompletny sportowy wydech, a jednoczesnie chodzi cichutko jestem z niej dumny co do boczkow - widzialem je, ale zauwaz ze sa one od samochodu ktory mial welur w srodku - material na drzwiach...i tak srednio to wyglada. Poza tym myslalem nad nimi dlugo i takze w zaleznosci od eksploatacji samochodu i naslonecznienia, plastiki jedna plowiejac i pozniej moze sie roznic odcieniem... wiec puki co serie - nie przeszkadza mi to a przynajmniej jest jednolicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum