Wysłany: Sro Maj 23, 2007 09:39 Dla 600SDi BRG W-wa, Ostrobramska/Zamieniecka, niedziela
Pozdrówki dla bliźniaka jeszcze naszego Klekota
Wszyscy pasażerowie się do siebie nawzajem pouśmiechali i pojechaliśmy dalej, każdy w swoje życie
Musieliśmy fajnie wyglądać - dwa pasy w lewo i na obydwu pierwsze auto - Rover 600 BRG
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 09:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak. Bardzo niebawem... Co gorsza nie znalazłem w gamie R następcy :-( 45 za mały, 75 Żonce się nie podoba.
No i kicha. Od razu wiedziałem, że nieobecność w gamie modelu "65" będzie problemem za kilka lat... No i te kilka lat minęło...
Będzie zmiana marki.
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Sro Maj 23, 2007 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 11:55
Ano, to i moja bolączka - brak bezposredniego następcy. Chciałbym odmłodzić "stajnię" ale nie mam na co (no chyba że na 600tkę z 99r )
Ja za to stawiam regularnie obok identycznej 600tki BRG SDI pod pracą ale nie jest on chyba klubowiczem bo jedyn ajego naklejka to "nie daję, nie biorę łapówek"
I też fajnie wyglądamy
No raczej nie bardzo... Ale (nie zaczyna się zdania na "ale") już się przygotowuję na łomot i banicję...
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 12:59 pm ]
MaReK napisał/a:
Dlaczego 75 sie nie podoba?
Za poważnie wygląda... Moja Żonka nie czuje się jeszcze gotowa na takie "spokojne" i "poważne" auto, a to ona 90% czasu jeździ naszą rodzinną limuzyną.
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 1:01 pm ]
ezy napisał/a:
Ano, to i moja bolączka - brak bezposredniego następcy. Chciałbym odmłodzić "stajnię" ale nie mam na co (no chyba że na 600tkę z 99r )
No właśnie -> u nas z 1997 na 1999 za mała różnica...
[ Dodano: Sro Maj 23, 2007 1:03 pm ]
Dlaczego wszystkie odpowiedzi sklejają mi się w jedną!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Sro Maj 23, 2007 20:27, w całości zmieniany 5 razy
a ja marze o 75... chociaz tyle co wlozylem w moja R600 i wloze jeszcze juz wlasciwie mogglbym miec R75... ale do niej tylko duze felgi 17, i bezowe piekne wnetrze najlepiej w skorze... poza tym czy ja wiem czy zbt dostojne dla mnie piekna bestia i na odpowiednuch felach wyglada naprawde zadziornie...
Po pierwsze bardziej "kica" na nierównościach niż "600"... Komfort :-( :-(
Po drugie dwa transportery z psami nie zmieszczą się na tylnym siedzeniu - w "600" mieszczą się na styk...
A np. w kombi wszystko wejdzie do kufra - psiaki ( w lub nawet bez transporterów) i bagaże... Gdyby istniał R45 kombi, to może by coś z tego było...
S.McQueen, Le Mans
Za poważnie wygląda... Moja Żonka nie czuje się jeszcze gotowa na takie "spokojne" i "poważne" auto, a to ona 90% czasu jeździ naszą rodzinną limuzyną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum