Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Mar 2006 Posty: 158 Skąd: Zator
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:45
casjan napisał/a:
Mój rowerek 200Si 1998r pali na trasie przy załadowanych 5 osobach i prędkości max 110km 7l/100km. Wydaje mi się to troche za dużo! W mieście łyka nawet 10l. To straszne - tym bardziej, że cena benzyny idzie jak szalona do góry!
Czy to spalanie uważacie za normalne? Jadąc samemu zapewne niewiele zaoszczędziłbym może 6,5l/100km. Sąsiad ma tego samego rowerka tylko ze ma klime i rocznik 1997 i jemu pali na trasie 5,5l i w miescie jakies 8l max. A wiem, ze to prawda, poniewaz jeździłem jego wozem.
Napiszcie prosze jak u was ze spalaniem!
U mnie spalanie kształtuje się na poziomie 7,5 na 100 a trasa to 17km w jedną i 17 km w drugą potem 1,5 w jedną i 1,5 w drugą i tak cały m-c chyba że wypadnie jakis zlocik albo zakupy w krakowie (wtedy 50 + 50 km)
pozdrawiam
ps. klima włączona jak jest ciepło
_________________ Ant
był: R200 Anthracite
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 16:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum