Wysłany: Nie Cze 03, 2007 17:12 [Freelander] Zakodowane radio
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Mam problem w moim freelanderze po odłączeniu akumulatora pojawił sie kod radia.
Orginalne radio a nie mam zadnej dokumentacji do auta (sprowadzone) czy można temu zaradzić we własnym zakresie??
piter34: popraw tytuł wątku! jest niezgodny z zasadami kącika!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 13, 2010 11:13, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 17:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 19:28 Re: Zakodowane radio
Mik napisał/a:
Witam
Mam problem w moim freelanderze po odłączeniu akumulatora pojawił sie kod radia.
Orginalne radio a nie mam zadnej dokumentacji do auta (sprowadzone) czy można temu zaradzić we własnym zakresie??
Wyjmij radio - u mnie kod napisany był mazakiem na radiu i to w każdym z 3 sprowadzonych aut
Może to mało wiarygodne ale też tak miałem z radiem w moim aucie. Kod był 1111 a ja świrowałem jak głupi żeby go rozgryść. Więc polecam sprawdzić ten kod.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum