W związku z poszukiwaniem miejsca na sensownych rozmiarów intercooler wpadł mi do głowy pomysł co by zmienić (powiększyć) nieco zderzak ale rzecz jasna do Rovera nic takiego w PL nie kupie.
Ktoś wie gdzie można dostać takie rzeczy jak na zdjęciach poniżej?
Od razu napiszę, że generalnie to zderzak frontowy mi się NIE podoba ale podoba mi się ogromny wlot pod spodem, to jest to czego potrzebuje
Podobają mi się za to progi, zderzak tylny (klasa...) i koła chociaż znalazłem jeszcze lepsze kółka do mojego R
Tyle, że nie na nasze drogi
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 16:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 15:04
Niezbyt Po pierwsze to tylko dokładki, nie poszerzą mi wlotu a tego potrzebuje, po drugie auto w nich wygląda jak czołg Jedynie progi na jednym zdjęciu są fajne (btw. dlaczego 2 różne listwy z dwóch stron?) no i auta różnią się klamkami!?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum