Wysłany: Sob Cze 09, 2007 22:36 Od dwóch lat w Roverze od dwóch dni na forum :)
Witam wszystkich Roverzystów Postanowiłem dołączyć do grona ujawnionych w internecie użytkowników Roverów
Moja maszyna:
Rover 620i, '94, i najpięknieszy na świecie British Racing Green z beżowym wnętrzem
Jak w temacie, śmigam już od 2 lat i jestem bardzo zadowolony Przyznaję, miałem chwilę słabości i miałem ochotę go "opędzlować" ale jakoś mi przeszło.
Mam nadzieję, że moje doświadczenie zdobyte w czasie użytkowania auta przyda się i będę mógł służyć radą pozostałym użytkownikom
PS Pozdrówki dla przypadkowo dzisiaj poznanego, świeżo upieczonego Roverzysty (R600), turysty z Dziwnówka Oby auto długo służyło
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 22:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maszyna lśni aż miło Są pewne niedociągnięcia, bo kończyłem po ciemku Jutro okaże się czy osiągnąłem zamierzony efekt.
Co do spotu to czemu nie, jestem za. Na zlot wybrałbym się bardzo chętnie, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym się tłuc taki kawał po polskich drogach to mnie trzęsie...
Byłem ostatnio w Pradze. Do Czech jechałem przez Niemcy i po niecałych 4h siedziałem już na praskiej starówce. Wracałem przez Polskę, bo zachciało mi się zamki zwiedzać... Cały dzień jechałem... Chyba z 8h w samochodzie, nie licząc oczywiście zwiedzania.
Na zlot wybrałbym się bardzo chętnie, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym się tłuc taki kawał po polskich drogach to mnie trzęsie...
Ze Szczecina jedzie kolega sTERYD, możecie się wybrać w konwoju Drogi jakoś trzeba będzie przeżyć czego się nie robi dla Roverka Zapisy są do 15stego - formularz na stronie klubowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum