Wysłany: Pon Cze 11, 2007 18:17 [Rover 216 GTi] Jak ustawić zapłon w silniku D16A8
Koledzy mam pytanie, mianowicie jak ustawić zapłon z lampa w D16A8, co z czym i jak musi się pokrywać czy coś w tym rodzaju?? kupiłem i założyłem nowy D16A8 i chcę poregulować wszystko. Proszę o pomoc. A i mam na sprzedaż stary D16A8 i osprzęt od niego, nawet kompresor od klimy. Pozdrowiam.
ROVERO: Poprawiłem temat
Ostatnio zmieniony przez rovero Pon Cze 11, 2007 18:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Koledzy mam pytanie, mianowicie jak ustawić zapłon z lampa w D16A8, co z czym i jak musi się pokrywać czy coś w tym rodzaju?? kupiłem i założyłem nowy D16A8 i chcę poregulować wszystko. Proszę o pomoc. A i mam na sprzedaż stary D16A8 i osprzęt od niego, nawet kompresor od klimy. Pozdrowiam.
ROVERO: Poprawiłem temat
Patrz do załączników (nie wiem dlaczego kolejność się posypała, dałem po kolei).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum