Wysłany: Sob Cze 09, 2007 20:49 Pozdrowienia dla Roverków w Siedlcach
Dzisiaj po południu wychodząc z zakupami ze "Stokrotki" moja żona (wieeelki plus dla niej za rozpoznanie marki) mówi do mnie: zobacz jaki Roverek. Patrzę, a tu stoi piękny SD1 i w dodatku oklejony! Gdyby nie uszy to pewnie śmiałbym się dookoła głowy . Klubowy SD1 w Siedlcach!
Serdecznie pozdrawiam właściciela (czy to nie Irka?)!
Niestety należy się też malutka nagana za brak wcześniejszego kontaktu .
Przy okazji dodam, że dwa dni temu miałem przyjemność spotkać się z klubowiczem z Siedlec (jest nas tu tylko dwóch) - nick Dezeta. Było to moje pierwsze spotkanie w realu i utwierdziło mnie w przekonaniu, że klubowicze to naprawdę wyjątkowi, przesympatyczni ludzie.
Dezetę oczywiście też pozdrawiam!
To był wyjątkowy tydzień!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze nie widziałem tego SD1, ale dotarłem do posiadacza 75 być możen namówię Go na członka Klubu. Dziękuję za superlatywy pod moim adresem - jestem zupełnie tego samego zdania - Pozdrawiam - Dezeta
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 21:26 Re: Pozdrowienia dla Roverków w Siedlcach
Marian_K napisał/a:
Klubowy SD1 w Siedlcach!
Serdecznie pozdrawiam właściciela (czy to nie Irka?)!
Niestety należy się też malutka nagana za brak wcześniejszego kontaktu .
tak - to pewnie moj byly SD1, o ile w kolorze zoltym
Obecny wlasciciel pochodzi wlasnie z Siedlec i byc moze pojawi sie na zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum