Wysłany: Czw Cze 21, 2007 17:20 Czarna Coupeta w Warszawie
Kierownika auta jak w temacie, widzianego dzisiaj ok. 16 na wislostradzie w kierunku centrum.
Troszke nie moglem sie skupic na podziwianiu auta, bo jechala karetka i jeszcze telefon mi dzwonil... ale reka se machnelismy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tez sobie pomachalismy calkiem niedawno
Pozatym na bemowie sa juz co najmniej 3 kupetki czarna, niebieska albo zielona (bylo ciemno) i srebrno-blekitna, czy jakos tak...
A miała antenę od CB na klapie z tyłu?
Bo jeśli tak to prawdopodobnie Rob200 - szef mechaników z Morgan CS - był tą coupetką na zlocie w Radomiu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A może nie czarna tylko ciemnografitowa? To by mógł być kolega DobryZiom z Ursynowa
[ Dodano: Wto Cze 26, 2007 8:29 am ]
Kruchy napisał/a:
Tez sobie pomachalismy calkiem niedawno
Pozatym na bemowie sa juz co najmniej 3 kupetki czarna, (...)
Pamiętasz rejestrację? To może być jedna i ta sama - kolega DobryZiom kursuje między Ursynowem, a Bemowem. Plus Wisłostrada i Praga Pn.
Coraz więcej coupet na mieście - ciekawe jakie motorki
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
DobryZiom ma ciemnografitową.
Bez znaków szczególnych, poza tym, że jest śliczna , rzucona na glebę przodem tak jak moja, a tyłem trochę bardziej – jest „równiej” obniżony.
Felgi – klasyk dla 2.0T – sześcioramienne, roverowskie - jak moje.
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum