Pany ja tez mam pare zdjec i kilka filmikow z kreski i wjazdu grupy Warszawskiej na zlot. Jak mam to zaladowac do galerii? Filmiki sa sporawe pomimo ze krotkie. 640x480 avi
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Pany ja tez mam pare zdjec i kilka filmikow z kreski i wjazdu grupy Warszawskiej na zlot. Jak mam to zaladowac do galerii? Filmiki sa sporawe pomimo ze krotkie. 640x480 avi
Możesz gdzieś to wystawić na Sieć? To ja wrzucę do galerii. Jakby co, odezwij się na emalię, to dam Ci namiary mojego serwera ftp - docent@ergobtl.pl
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
A ja mam wciaz pod gore z tymi filmami
Musialem sobie ainstalowac na nowo system na wiekszym dysku bo 120GB sie wyczerpal
Teraz bede zrzucal DV na dysk i potem polacze to z kilkoma ujeciami trasy rajdu.
Caly film zajmie ok. 2 - 3 minut
Pozniej udostepnie poszczegolne przejazdy na "kwiatku" ale tylko nielicznych osob - tych ktorych wybrala droga losowania Violla
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum