Wysłany: Sro Cze 20, 2007 21:02 wczasy
Wybieram sie w nie dziele na wczasy do Miedzywodzia niedaleko Miedzyzdrojów. Ciekawy jestem czy z miasteczka Wolin uda mi się w miąre przyzwoicie tam dojechac czy lepiej je chać do Kamienia Pomorskiego- może któryś z roverkowiczów doradzi ?
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z Wolina do Międzywodzia przez Kamień Tolik... z Wolina lecisz idealnie na Międzyzdroje krajową "trójką" (czyli międzynarodową E65) niedawno remontowaną...
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 18:29 wczasy
...ale to dość okrężna droga jechać przez MIedzyzdroje.Zastanawiam sie czy nie skrócic sobie ale nie przez Kamień Pomorski z Wolina tylko są tam jakieś lokalne dróżki przez wioski, za to dość blisko - no mogę sie naciąc i jechać kilkanaście km po bruku a mój roverek może mnie przekląć za coś takiego.
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
Przyjżałem się dokładniej mapie i może to faktycznie nie jest zły pomysł jechać przez Kamień Tak więc cofam to co powiedziałem wyżej. W każdym razie jest tak: odbijając z E65 na Kamień Pomorski jedziesz aż do Dziwnowa dość wąską drogą. Przy mijaniu się z autami trzeba czasami łapac pobocze. W sezonie ruch będzie tam dość gęsty więc bierz na to poprawkę. Poza tym miejscami jest dość pofałdowana - czasami buja. Ale już od Dziwnowa jest ładny odcinek. Jeżdżę nią co roku do Pobierowa
Kiedy jedziesz? Ja tam będę z Żonką i psiakami 11-18.08
Akurat w tym roku nie będzie nas na obozie... spodziewamy się z żonką potomstwa i w tym roku ze względu na dobro dzidziusia jesteśmy uziemieni ze wszelkimi wyjazdami (dlatego też nie było nas na zlocie ogólnopolskim)... Trochę szkoda, bo wieloletniej tradycji nie stanie się tym razem zadość...
Kiedy jedziesz? Ja tam będę z Żonką i psiakami 11-18.08
Akurat w tym roku nie będzie nas na obozie... spodziewamy się z żonką potomstwa i w tym roku ze względu na dobro dzidziusia jesteśmy uziemieni ze wszelkimi wyjazdami (dlatego też nie było nas na zlocie ogólnopolskim)... Trochę szkoda, bo wieloletniej tradycji nie stanie się tym razem zadość...
Przyczyna Waszej nieobecności na Zlocie i w Pobierowie jest ważna Rozumiem to Zatem życzę Wam powodzenia w zrealizowaniu najważniejszego tegorocznego zamierzenia!
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum