Wysłany: Pon Lip 09, 2007 06:28 [R620] Mechanik w Krakowie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Poszukuje kumatego mechanika samochodowego w Krakowie lub okolicach. Jezeli znacie kogos rozsadnego ktory ma pojecie o silniku hondowskim F20Z1 (2.0 16V) i jednoczesnie nie liczy sobie za kazdy ruch reka 50 PLN (czytaj nie jest zdzierca) to prosze o info.
Dzieki i pozdro!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 18:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 06:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 07:37
Haha wlasnie przegladalem komentarze na temat Pana Midowicza ale biorac pod uwage ilosc glosow i srednia (9.5) pewnie skorzystam z uslug tego Pana. Mam nadzieje ze bedzie ok - ostatnio mialem do czynienia z kilkoma juz pseudo-mechanikami no ale jak wszyscy wiedza takich nie brakuje. Moze tym razem sie nie zawiode
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 52 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 08:58
na pachonskiego - pan Tadzio (w dlogich wlosach) mechanik (chyba sie urodzil z kombinerkami) jest tani i dobry
jak bedzieesz zainteresowany to wtedy opisze dojazd
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 09:03
Bardzo chetnie. Jak mozesz to podaj mi namiary. Zawsze lepiej bedzie skonfrontowac opinie 2 mechanikow. A jakie masz z facetem doswiadczenia - co robil w Twoim Roverku?
a pachonskiego - pan Tadzio (w dlogich wlosach) mechanik (chyba sie urodzil z kombinerkami) jest tani i dobry
jak bedzieesz zainteresowany to wtedy opisze dojazd
Może dodasz kontakt na stronę klubową do działu "Części i warsztaty"?
Wtedy więcej osób mogłoby skorzystać.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 55 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 14:24
Pan Midowicz za niedługo jedzie na urlop ..... ja ustawiłem sie z nim po jego powrocie. Do wydania mam nie mało bo uszczelka pod głowicą jest najprawdopodobniej do wymiany. Do tego musi być wymieniony rozrząd pompa itp ....
W życiu natknąłem sie na wielu mechaników ale ten jest naprawdę najlepszy... zrobi wszystko na czas nie wypuści auta z garażu jak wykryje jakieś dziadostwo. Zawsze wszystko wytłumaczy, pokaże, poradzi. No i tych Roverów w życiu już sie trochę nanaprawiał
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 16:47
Bylem dzisiaj u Pana Midowicza ale przyznal ze z silnikami Hondy nie mial za duzo do czynienia wiec nie wie czy bedzie w staniemi pomoc. Powiedzial ze moze sprobowac ale sie specjalizuje w Roverze a nie w Hondzie. Tak ze niestety dzisiaj nic nie zalatwilem. MOZE KTOS MA JESZCZE POZYTYWNE DOSWIADCZENIE Z JAKIMS ZAKLADEM NAPRAWCZYM - PROSZE O INFORMACJE!!!
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 07:21
No moze az taka specjalistyczna to moze nie jest potrzebna - mam klopoty z obrotami jak juz napisalem na forum. Wiem ze Hondy wlasnie maja takie strzaly i czasami przyczyna jest zupelnie błaha. Jezeli ktos ma do czynienia z Hondami (lub Roverkami z silnikami Hondy) to po prostu wie jakie sa ich bolaczki.
jak sie wjedzie od strony stacji paliw to jedziemy do konca nastepnie w lewo przejezdzamy obok wszystkich innych zakladow , delikatnie w prawo a nastepnie w lewo i mamy zaklad pana Tadzia
wjazd jest tez(moze nawet prostszy) na przeciwko ulicy kazimierza wyki - wtedy na koncu po prawej stronie mamy warsztat
szukac goscia w dlugich wlosach - mechanik z zamilowania
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum