Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:02 [R620] Pukanie w przednim kole???
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam!!wczoraj wracając z trasy zauważyłem ze z przedniego kolo od kierowcy cos mocno puka w trakcie jazdy...patrzyłem w kole nie ma luzów jak prz ychamuje to nic nie bije i pukanie ustaje na jakis czas...może luzny kloceek czy jak...powiedzcie mi co mniej wiecej to moze byc zebym wiedzial za co sie zabrac Z gory dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 21:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ktoś miał ostatnio przypadek, że prowadniczki od zacisku się wytarły i miały luz,
Mi kiedyś stukało jak miałem niedokręcone koło
no i sprawdziłbym jeszcze przeguby jak już nic innego nie znajdziesz
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
tez stawialem na przeguby ale w moim przypadku byl to dolny stabilizator silnika,olej popsul gume i zostala tylko metalowa tulejka i jak zabujako silnikiem to pukalo,zwlaszcza przy ruszaniu i hamowaniu i na wybojach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum